20. jul
VM-KLAR: Lars Saugstad.
 
Lars Saugstad til VM
Norges Cykleforbund har tatt ut fem ryttere til VM fellesstarten for juniorer i Richmond 26. september. Lars Saugstad fra Brumunddal er med.

Publisert: 12.sep.2015 19:07
Oppdatert: 12.sep.2015 19:11

Landslagsleder for juniorene, Kai Lexberg, beskriver VM-rytterne slik:

- Tobias Foss er selvskreven på laget. Han er norsk mester både på felles, tempo og lagtempo, samt den med best internasjonale resultater i år. Tobias er allerede tatt ut på tempo der han er medalje kandidat. En klar kaptein på det norske laget også på fellesstart, sier landslagsleder for juniorene. Torjus Sleen har vært med hele sesongen og kjørt stabilt bra i hele år. Han er en viktig brikke i det norske med sin rutine og kjørestyrke. Hans Kristian Rudland er sterk og med stor kapasitet. Han blir en viktig mann for laget med sin kjørestyrke. Lars Saugstad har vært juniorlagets «road kaptein» på de løpene han har kjørt. Han har et stabilt høyt nivå og er veldig viktig for laget. Lars leder også norgescupen, sier Kai Lexberg til sykling.no.

Uttatte ryttere:

Lars Saugstad, Ringerike SK 
Sedrik E Ullebø, Sogn CK 
Tobias Foss, Lillehammer CK 
Torjus Sleen, Tønsberg CK 
Hans Kristian Rudland, Lillehammer CK

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke