20. jul
 
Stjernen ble for sterke i Kristins Hall
Lillehammer IK gikk på sitt tredje strake tap - slik var kampen.

Publisert: 20.sep.2015 11:47
Oppdatert: 20.sep.2015 20:08

L.I.K. åpnet kampen best og var aggressive ut fra startblokkene. De skapte et par gode muligheter, men åpnet seg samtidig for kontringsmuligheter andre veien. Tidligere L.I.K.-spiller Dan Nygård hadde to store muligheter til å sende Stjernen opp i ledelsen. L.I.K. fikk en puck i mål, men Tor Olav Johnsen annullerte scoringen. Han mente Endre Medby slo pucken inn med hånda, og det så nok riktig ut. Både Michal Zajkowski og Brady Hjelle har blitt satt på flere store prøver, men de leverte solid spill. Spillet bølget frem og tilbake, og var ganske så underholdende for publikum. 

Den andre perioden ble et mareritt for hjemmelaget. L.I.K. fikk hele fire muligheter i overtall, men klarte selv å slippe inn mål i to av dem! 0-1 kom etter at L.I.K. mistet pucken ut av offensiv sone. David Hallström kom alene med Zajkowski og satte pucken elegegant mellom beina på L.I.K-målvakten. Klokka viste fire minutter spilt av midtperioden. Men det skulle bli verre. I et nytt overtall var det igjen Stjernen som fikk flere store muligheter før Hallström smalt inn sitt andre for kvelden. Frustrasjonen hos publikum i Kristins Hall var tydelig. L.I.K.-forsvaret var ikke tilstede på 0-2, og med enn mann mer på isen er det utilgivelig. 

Halvannet minutt ut i den tredje perioden ble håpet tent for de 1.285 fremmøte på tribunen. Endre Medby dukket opp på en retur og reduserte til 1-3 i spill fem mot fire. Da så man for seg et kjør mot Brady Hjelle. Men kun halvannet minutt etter reduseringen, fastsatte Jostein Ekaas resultatet til 1-3. Resten av perioden kontrollerte gjestene og kunne reise hjem med sesongens andre seier. 

 
STORE SJANSER: Både L.I.K. og Stjernen hadde flere store muligheter i den første perioden. FOTO: Stian Bakkom
JAKTER SEIER: Dag Morten Wehn, Eric Meland, Stein Tore Bakken og resten av L.I.K. trenger en oppmuntring hjemme mot Stjernen. FOTO: Stian Bakkom
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke