17. aug
 
Lindahl gleder seg til å møte Red Bull Salzburg
HATV: Se intervju med Magnus Lindahl like etter CHL-trekningen.

Publisert: 08.sep.2015 13:17
Oppdatert: 09.sep.2015 11:07

Magnus Lindahl snakker til HATV om de kommende kampene mot Red Bull Salzburg, trykket rundt CHL og kveldens kamp mot Lillehammer.

Både Stavanger og Storhamar ser muligheter for ytterligere avansement i mesterligaen i ishockey (CHL) etter tirsdagens trekning.

Stavanger skal ut mot Eisbären Berlin, mens Storhamar tar imot østerrikske Salzburg i 16.-delsfinalen.

Første kamp spilles 22. september. Returkampen er satt opp 8. oktober.

De to norske lagene var veldig godt fornøyd med utfallet av tirsdagens trekning. Både når det gjelder den sportslige utfordringen og med tanke på den økonomiske biten.

– Vi er veldig fornøyd. Vi hadde håpet på en tysk klubb eller Djurgården. Nå blir det tur til Berlin, og det blir flott for fansen, sier Oilers-trener Petter Thoresen til NTB.

Vet lite om motstanderen

Thoresen innrømmer at han foreløpig ikke vet så veldig mye om klubben annet enn at de ble nummer to i sin gruppe og at den er fra den tyske hovedstaden.

– De er sikkert gode, men jeg vet lite om hva de står for. Det må vi finne litt mer ut av, sier Thoresen.

Eisbären Berlin endte på annenplass bak sveitsiske Zürich i gruppespillet. De vant bare én kamp, mot franske Gap.

I Storhamar var man også godt fornøyd med trekningen. Det kunne blitt langt verre motstand enn den østerrikske storklubben.

Grei reise

– Vi er godt fornøyd med trekningen. Det blir en grei reisevei og sportslig er det vel et lag vi skal ha gode muligheter mot. Vi kunne fått langt sterkere svensk eller finsk motstand, sier Storhamars assistenttrener Pål Johnsen til NTB.

Salzburg endte også på annenplass i gruppen hvor svenske HV71 gikk til topps. Det østerrikske laget slo kun danske Sønderjyske.

Skulle Stavanger vinne ventes vinneren av kampen mellom Skellefteå og Kosice i åttedelsfinalen. Storhamar vil på sin side møte vinneren i Åbo – Jyväskylä.

Av klubber med norske spillere skal Düsseldorf med Ken André Olimb på laget møte finske Uleåborg (Kärpät Oulu). Frölund med Mats Rosseli Olsen møter tyske Ingolstadt, mens Färjestad med hele fem nordmenn i stallen møter regjerende CHL-mester Luleå. Patrick Thoresen i Djurgården får også svensk motstand i SHL-mesterne Växjö.

– Det hadde kanskje vært greit med en motstander utenfor Sverige, sier Patrick Thoresen.

Tirsdag kveld spiller han sin første kamp i Djurgården-drakten etter overgangen fra St. Petersburg. (©NTB)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke