16. jul
 
Liverpool-akademiet imponert over Stange-ungdommen
Se viedointervju med Liverpool-trener Andrew Nicholas her!

Publisert: 30.jun.2015 16:07
Oppdatert: 30.jun.2015 16:11

Denne uken har Stange fått celebert besøk av selveste Liverpool-akademiet på Stange Idrettspark.

- Det har vært fantastisk å være her. Vi har fått flott vær, og det ser ut som ungene koser seg. Fasilitetene er gode, så vi har det fantastisk her, sier sjef for Liverpools fotballskole, Andrew Nicholas.

- Her trener vi barn fra fem år og opp til 14, og alle får muligheten til å lære seg hvordan det gjøres på Liverpool-måten, sier spilleren som var ventet en lysende karrière, men aldri klarte å ta steget helt opp til Liverpools A-lag.

- ikke dyrt

De engelske fotballskolene har ofte blitt beskyldt for å være i overkant dyre. I år koster det 184 pund (2287) for tre dager med Liverpool-gjengen.

- Jeg synes ikke det er dyrt, sier Stange-trener Torstein Sofusson, før han legger til:

- Prisen har vært lik hvert år, men i år står krona dårligere enn tidligere, og dermed blir det litt dyrere å være med. Men det er stor kvalitet på treningene her, så det er en helt grei pris, sier Sofusson.

Se video i toppen av saken!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke