24. apr
JUBEL: Vladimir Smicer (t.v:) feirer Champions League-gullet sammen med John Arne Riise.
FOTO: AP
 
Liverpool-legender kommer til Hamar
Luis Garcia, Vladimir Smicer og Dietmar Hamann som var med å vinne den legendariske Champions League finalen i Istanbul 2005 kommer til Hamar i løpet av helgen 1.-3. september.

Publisert: 18.mai.2017 18:01
Oppdatert: 19.mai.2017 17:05

Vladimir Smicer, Dietmar Hamann og Luis Garcia, som alle var involverte i den legendariske Champions League-finalen i Istanbul i 2005, kommer på Hamar-besøk i løpet av helgen 1-3. september. 

RedHeds Hamar, Liverpools supporterklubb i Hamar og omegn, og 5 Times, organisasjon for tidligere Liverpool-spillere står for arrangementet i Hamar. Legendene skal også besøke Bergen og Tromsø.

Mesterligamestrene vil fortelle om den dramatiske finalen i Istanbul 2005 som Liverpool vant på straffer etter å ha lugget under 3-0 i pause. De vil også fortelle om veien til finalen, hva de mener om dagens Liverpool og fotball generelt. Det vil også bli mulig å møte legendene for en autograf og bilde.

Vladimir Smicer scoret Liverpools andre mål i finalen mot Milan, mens Hamann kom inn fra benken på stillingen 3-0 til det italienske laget ved pause. Luis Garcia spilte samtlige 120 minutter. Både Hamann og Smicer scoret på straffekonkurransen. 

RedHeds Hamar vil ha ansvaret for det lokale arrangementet på Hamar. 

Det er fortsatt ikke klart hvor arrangementet skal avholdes. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.