20. jul
 
Lokalbanken kunne slått Selbu konkurs
Selbu (NTB): Selbus håndballklubb skyldte den lokale sparebanken 2 millioner kroner. Istedenfor å slå laget konkurs valgte Selbu Sparebank å forlenge sponsoravtalen.

Publisert: 26.sep.2012 07:08
Oppdatert: -
Dermed reddet banken klubben. Lokalbanken gikk også inn med økonomisk rådgivning og hjalp håndballklubben med å lage en langsiktig nedbetalingsplan.
- Klubben kom til oss og var ærlig på den økonomiske situasjonen, og de visste at vi kunne slå dem konkurs, forteller banksjef Jon-Eirik Elsveen til Adresseavisen.
Banken har vært hovedsponsor for Selbu siden 1990. Selbu har spilt i eliteserien for kvinner, men er nå i 1. divisjon. Laget har tapt sine to første kamper denne sesongen.
- Vi ser på klubben som en askeladd som tør å tenke stort. Det var mange som lo av ambisjonene da man startet elitesatsingen, men i dag ser vi at håndballen har vært med og satt Selbu på kartet, sier Elsveen til Adresseavisen. (©NTB)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke