17. jul
 
Lokale lag uteblir fra Storhamar-cup
Storhamar var det eneste lokale håndballaget i turneringen. Alle lagene gjorde sine saker bra og to av lagene vant sine klasser.

Publisert: 28.mai.2017 20:21
Oppdatert: 29.mai.2017 08:22

Ingen andre av våre lokale håndballag var å se i Vikingskipet eller på de andre arenaene.

Bjørn Inge Os i Storhamar vet ikke hva årsaken til det er.

– Det vet jeg ingen ting om. Det som kan være årsaken, er at mange klubber er med i turneringer der spillerne får overnatte på skoler. De vil ha i pose og sekk. Det koster jo selvfølgelig penger å være med i en slik turnering. Jeg skal allikevel ikke synse på hva som gjør det, men det hadde jo vært artig med flere gode naboklubber i Storhamar-cup, sier Bjørn Inge Os.

Suverene

Storhamars J18 var det klart beste laget i hele turneringen.

De vant alle sine kamper og vant veldig fortjent. Vigdis Solbergs jenter vant med hele ni mål eller mer i alle sine kamper. Det sier det aller meste om jentene. I finalen knuste Storhamar Korsvoll med 23–11.

Storhamars gutter født i 2005 spilte også veldig bra. En uavgjort og fem seiere var nok til at guttene kunne heve den store pokalen over hode.

I finalen vant Storhamar 8–6 over Linje 5 (et sammensatt lag fra Oslo).

Trener Christen Nordal var stolt som en hane etter finaleseieren.

– Vi har hele 34 gutter i denne årsklassen. Vi stilte med tre lag. Alle tre lagene vant sine puljer og et av lagene gikk helt til topps.

Flere kjendiser

Tidligere Storhamar-spiller Anja Hammerseng Edin var en svært populær kvinne i helgen.

Det var rene hysteriet rundt Anja. Hvor mange autografer hun skrev er ikke godt å si, men det var svært mange. Det var ikke bare ungene som ville ha et bilde eller en autograf, men det var like mange mødre som ville ha et bilde. Anja stilte opp og smilte, selv etter flere timer i hallen.

Truls Pedersen stilte også opp. Pedersen hadde ansvaret for premieringen og den tok han på strak arm. Korte kjappe intervjuer av lag og enkeltspillere ble gjort med et stort smil om munnen. Truls Pedersen måtte også være med på bilder. Også her var det både spillere og ikke minst voksne damer som ville ha et bilde sammen med TV-kjendisen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke