buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Løten henter HamKam og Elverum-spillere
Løten Fotball styrker stallen foran sesongen.

Publisert: 08.feb.2017 11:48
Oppdatert: 08.feb.2017 13:02

Løten Fotballklubb har tydeligvis til hensikt å vise seg skikkelig fram denne sesongen. I fjor var høydepunktet cupkampen mot Vålerenga.

Nå har klubben styrket laget ytterligere, og på to dager har to spillere signert avtaler med klubben.

- Da har vi den store gleden å ønske Aleksander Enger velkommen tilbake til Løten Fotballklubb, noe vi er særdeles glade for, skriver klubben på sine hjemmesider. Aleksander er Løten-gutten, som har vært i Ham-kam sin A-stall i flere år, og har erfaring fra både 1.- og 2 divisjon. Aleksander har vært en ettertraktet fotballspiller, som til tross for andre tilbud, har valgt å komme tilbake til Løten denne sesongen.

Går til Løten

Etter to sesonger i Elverum, har Emil Lynum bestemt seg for å fortsette sin karriere i Løten fotball.

- Emil har ekstrem god fart, er god en mot en og kan spille både kant og spiss. Vi er svært fornøyd med å få på plass en avtale med Emil og Elverum Fotball, skriver klubben på sine hjemmesider. Emil har også tidligere spilt for Orkla, Nardo og Rosenborg. 

Dette er de nye

Løten har hentet disse spillerne foran den kommende sesongen: Truls Hovelstuen Blystad, William Helder, Sebastian Wang. Claudio Ahumada, Fabian Ahumada. Aleksander Enger og Emil Lynum. De har fått tilbake Fredrik Solhaug fra militæret og Lay taw Solhaug. Løten Fotballklubb har lag både i 4. divisjon og 5. divisjon.

Løten har kjempet hardt for å beholde to spillere, to legender i deres øyne. Christer Bredesen har flest kamper gjennom historien har bestemt seg for å fortsette som spiller også i 2017 sesongen.

En annen viktig brikke fra tidligere sesonger er på plass for laget. Lars Erik Storbæk er klar for sin 18 strake sesong for A-laget. Lars Erik er nå bare fem kamper unna kamp nr 300 for Løten Fotball og han er den utespilleren med flest kamper gjennom tidene for klubben. Øyvind Mellum har vært en sentral spiller, og også han fortsetter for Løten.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat