25. aug
I GANG: Mange skiskyttere er godt i gang med trening på Natrudstilen, hvor løypene er klare til helgens verdenscupåpning.
FOTO: JOHANNES HAUKÅSSVEEN
 
Løypene klare for verdenseliten
Fourcade, Bjørndalen, Svendsen og Co. er alle klare for å innta løypene til verdenscupåpning på Sjusjøen.

Publisert: 12.nov.2014 11:42
Oppdatert: 12.nov.2014 12:56

De står alle påmeldt til helgens verdenscupåpning i skiskyting. Det norske laget skal ankomme Sjusjøen i dag, og der ligger forholdene til rette for trening på snø etter iherdig innsats med snøkanoner.

- Løypene er klare, og jeg tør påstå at de holder bra nivå. Klart, enda bedre kunne de sikkert vært hvis vi hadde fått hjelp av mye natursnø, men alt ligger til rette for en god sesongstart, sier arenasjef Johannes Haukåssveen til HA.

Ingen russere - Bø usikker

Mange av løperne er godt i gang med harde treningsøkter, og i helgen blir det alvor. Lørdag er satt av til sprint og fellesstarten går søndag.

Brødrene Bø er også meldt opp, men storebror Tarjei er småsyk og tvilsom til sesongstarten, meldte flere medier i går.- Vi får nok vite på pressekonferansen fredag om han stiller. Alle skal ellers være på plass, men russerne har uteblitt, forteller Haukåssveen.I dag holder han og resten av arrangørteamet med på å rigge resten av stadion, få på plass reklame og andre småting som gjenstår.- Det blir vi ferdig med i løpet av dagen, opplyser han.Det var på morgenkvisten to minusgrader og tett tåke, mens temperaturen utover formiddagen har steget til null og været har klarnet opp litt.

GRATIS BUSSER

Har du lyst til å gjenskape tidligere opplevelser på skiskytterarenaen, eller kanskje oppleve verdenseliten live for første gang, så har du en ypperlig anledning nå.

For inngangen for tilskuere er gratis, og det settes i tillegg opp gratis busser fra Moelv og Lillehammer. Lørdag korresponderer bussen fra Moelv stasjon til stadion på Natrudstilen med toget fra Oslo. Bussavgang fra samme sted søndag er klokka 08.30, skriver arrangøren på egne sider.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
ARENASJEF: Johannes Haukåssveen.
FOTO: HENRIK HORNNÆSS
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke