20. jul
NY KONTRAKT: Lukasz Jarosinski (i midten) er klar for to nye sesonger i HamKam. Her sammen med John Anders Rise (t.v.) og trener Kevin Knappen.
 
Lukasz Jarosinski signerte ny toårskontrakt med HamKam
HamKam-keeper Lukasz Jarosinski (29) blir i HamKam i minst to sesonger til.

Publisert: 08.nov.2017 12:20
Oppdatert: 08.nov.2017 13:03

Lukasz Jarosinski hadde opprinnelig kontrakt ut 2018. Nå er den altså forlenget.

Den polske keeperen har gjennomført en veldig bra sesong, og nå er det altså klart at den storvokste keeperen (1,93) blir Hamkam-spiller i to sesonger til. Han holdt nullen i 15 kamper.

Keeperen har tidligere spilt i Strømsgodset, Hønefoss, Alta, MKS Kluczbork, Wisla Krakow og Gornik/Zaglebie Walbrzych. 29-åringen har U17- og U18-landskamper for Polen.

- Lukasz har vist seg som en solid sisteskanse. Det er en viktig spiller å ha med seg inn i OBOS-ligaen da han har erfaring fra nivået. Vi gleder oss over at vi nå har sikret oss hans tjenester i minst to år til. Han er jo litt gal, men det kjennetegner også en god keeper. Han er profesjonell og han krever mye av alle, og spesielt seg selv. Han har også vært veldig flink med Lars Jendal, sier Kevin Knappen.

 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke