16. jul
 
Lukter på Ungdoms-OL i 2016

Publisert: 17.apr.2010 04:12
Oppdatert: -
OSLO: Idrettsstyret lukter på Ungdoms-OL i 2016. Dersom det kommer en norsk søknad, blir det Lillehammer som kommer til å få arrangementet, for OL-arrangøren fra 1994 er den eneste byen som tilfredsstiller kravene for et slikt arrangement her i landet.
«NIF vil føre videre en dialog med norske statlige og regionale myndigheter og Den internasjonale olympiske komiteen (IOK), for å se nærmere på mulighetene for å realisere et ungdoms-OL på Lillehammer i 2016. Idrettsstyret må avstemme med IOK og de politiske myndigheter om det er grunnlag for å søke statsgaranti innen 15. juni i år», heter det i det formelle vedtaket idrettsstyret gjorde. Et Ungdoms-OL er åpent for ungdom mellom 14 og 18 år, og idrettspresident Tove Paule sier at en eventuell statsgaranti vil beløpe seg til om lag 500 millioner kroner. (NTB)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke