20. jul
 
Magne Dæhli og Halden vant NM i sprintstafett
Løten-løperen Magne Dæhli var med på Halden-laget som tok NM-gull i sprinstafett i Hamar sentrum søndag. Han syntes det var stas å vinne på gamle trakter.

Publisert: 04.jun.2017 12:30
Oppdatert: 04.jun.2017 12:47

Dæhli løp tredjeetappen, og sendte ankerkvinne Hollie Orr ut med en 40 sekunders ledelse. Det ble litt spennede på slutten, men Orr holdt inn, og Halden vant med 13 sekunder foran andreplassen NTNUI. De to andre på laget var Agnes Leo og Emil Wingstedt. Tredjeplassen gikk til Nydalens SK.

Les ogsåLandslagsjefen mener Hamar er perfekt

Dæhli var fornøyd med seier. 

- Dette var veldig morsomt for klubben. Jeg satser jo ikke på sprint, men det jo alltid morsomt å vinne gull. Spesielt når moderklubben min, Løten, er en av arrangørene. Det er mange kjente, og det er artig å få vist seg frem litt på gamle trakter. 

Han ser på NM-gullet som veldig god oppladning til VM i slutten av måneden. 

- Dette var egentlig en perfekt økt for meg. Jeg fikk kjørt en økt med litt høyere frekvens som jeg trenger nå. Løpet i seg selv var jeg godt fornøyd med, og formen kjennes stigende ut. I vinter har jeg vært i god form, men manglet det siste trøkket. Det føler jeg for alvor begynner å komme nå.

Les ogsåDa Hamar ble en stor camping

Søndag ettermiddag er det pinseløpet Elgdilten på Budor. Mandag er det er det pinseløpet Løvspretten på samme sted. Søndag er det er også innlagt norgescup for seniorene. 

Hamar OK løp inn til en 42. plass. På laget løp Sigrid Bjørgen, Ivar Jevne Arnesen, Sverre Bang Støeng og Marit Sveen. Løten OL sitt lag bestående av Emilie Westli Andersen, Yngve Volden, Torstein Berg og Evine Westli Andersen ble nummer 49.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke