buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
4.-PLASS: Magne Dæhli avsluttet sterkt i Estland, men bronsen glapp med 55 sekunder.
Foto: NTB scanpix
 
Magne Dæhli var 55 sekunder bak bronsen på langdistansen i VM
Magne Dæhli fra Løten avsluttet sterkt, men klarte ikke å ta sin første individuelle VM-medalje i Estland. Han ble nummer fire.

Publisert: 04.jul.2017 16:24
Oppdatert: 04.jul.2017 16:47

Løten-gutten lå litt bak i starten - som han pleier. Men han løp inn mye tid etter hvert, og det lå an til en skikkelig duell med svenske William Lind om bronsen. Dessverre for Dæhli hadde svensken også en veldig bra avslutning, og slo Løten-gutten med 55 sekunder.

Dæhli har en 4.-plass, en 5.-plass og to 6.-plasser fra individuelle VM-løp tidligere. Han ble verdensmester i stafett i VM i Sverige i fjor. Han har også to VM-sølv fra stafett tidligere.

Forhåndsfavoritten Olav Lundanes ledet fra start til mål da han tok et nytt VM-gull i det som kan kalles en sumppark i Estland. Nordmannen tok VM-gullet på distansen under forrige mesterskap, men det var under helt andre forhold.

Lundanes har imidlertid mer enn 70 relevante treningsøkter i Estland og de kom til syne da han i overlegen stil tok et nytt gull. Russiske Leonid Novikov var nærmest å tukte nordmannen, og lå kun 13 sekunder bak på de to første passeringene. På tredje mellomtid hadde imidlertid forspranget økt til 1.39 minutter. I mål skilte det 1.50 fra Lundanes og ned til russeren.
Anne Margrethe Hausken Nordberg ble beste norske på kvinnesiden med en fjerdeplass.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat