16. jul
TIL HAMKAM: Magnus Sylling Olsen er klar for HamKam og har skrevet under på en toårskontrakt. Her jubler 30-åringen for Sarpsborg 08.
 
Magnus Sylling Olsen har skrevet toårskontrakt med HamKam
Kantspilleren Magnus Sylling Olsen (30) er klar for HamKam.

Publisert: 20.des.2013 19:56
Oppdatert: -

30-åringen kommer fra Sarpsborg 08, og har skrevet under på en toårskontrakt med HamKam. Han var aktuell foran forrige sesong også, men da valgte Sylling Olsen altså eliteseriespill i Østfold.
- Det var veldig godt å få dette i orden. Vi har hatt en dialog lenge, sier HamKam-trener Skogheim, og fortsetter:

Rutinert spiller

- Vi får en god og rutinert spiller. Han vet hva dette dreier seg om, og vi håper han kan dra med seg andre opp på et høyere nivå. Det er slik vi har tenkt det, å hente inn etablerte spillere som fortsatt er sultne.
Magnus Sylling Olsen kan bekle alle de tre rollene offensivt.
Han var involvert i 19 kamper i eliteserien for Sarpsborg 08 forrige sesong, og scoret tre mål. Østfold-klubben berget kontrakten etter seier i kvalikfinalen mot Ranheim, som slo ut HamKam.

- Spennende klubb

Magnus Sylling Olsen gleder seg til å spille for HamKam.
- Vi var nære en kontrakt i fjor, men da ble det pågang fra andre klubber på tampen. Da HamKam kom på banen igjen nå var vi ferdigpratet om mye, sier 30-åringen, som tar med seg familien til Hamar.
- HamKam er en spennende klubb, har historie, og hører hjemme i eliteserien. Pila peker oppover, det er ting på gang, og jeg vil gjerne bidra til at HamKam kan rykke opp til eliteserien igjen, sier Magnus Sylling Olsen.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke