23. okt
KNESKADE: Marcus Pedersen kan ha pådratt seg en kneskade som setter ham ut av spill i lang tid.
 
Marcus P. frykter alvorlig skade
Bergen (NTB): Brann frykter at Marcus Pedersen røk korsbåndet da han ble skadd under en treningskamp sist uke. I verste fall blir spissen ute i flere måneder.

Publisert: 03.feb.2015 17:37
Oppdatert: 03.feb.2015 17:36

Pedersen gikk av banen med smerter i kneet etter en takling mot Fyllingsdalens Jakob Glesnes fredag, skriver Bergens Tidende.

Brann-spissen har vært til MR-undersøkelse, men får først svar på prøvene om et par dager.

– Vi venter på en beskrivelse fra radiologen. Men det er riktig at vi er redd for at bakre korsbånd er røket, sier medisinsk ansvarlig i Brann, Knut Fjeldsgaard, til BT.

Fra før er det kjent at Pedersen ønsker seg bort fra laget som rykket ned fra eliteserien i fjor. En korsbåndsskade vil minke sjansene for å bli solgt til en annen klubb.

En positiv nyhet er det derimot at en avrivning i bakre korsbånd neppe betyr operasjon. Men seriepremieren mot Fredrikstad 6. april står i fare.

– Hvis det er det bakre korsbåndet som er røket, snakker vi om to-tre måneders opptrening innledningsvis, sier Fjeldsgaard. (©NTB)



 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke