18. aug
ENGASJERT: Jon Busterud.
 
Merker ikke presset
Jon Busterud, primus motor og styremedlem i alpingruppa i Vang Skiløperforening, mener man kan drive med alpint til lav kostnad.

Publisert: 23.feb.2017 17:55
Oppdatert: 23.feb.2017 17:55

– Det er fullt mulig å drive aktivt alpint opp på juniornivå til en lav kostnad. Så har du også foreldre som kjøper mye nytt utstyr, og da går kostnadene i været. Jeg har inntrykk av at de som driver med alpint bruker brukt utstyr og bytter seg imellom. Jeg vil si at det er en betydelig forskjell på løpere fra Hedmark og Oppland og inn til indre vest i Oslo skikrets. Mange er flinke til å finne brukt utstyr og forhandle fram rabatter, sier han.

Han tror historiene om høye kostnader i alpint kan være avskrekkende for enkelte.

– Jeg tror enkelte kan bli skremt fra å drive med alpint på grunn av historiene om høye kostnader. Men sånne historier tror jeg du har i alle idretter, sier Busterud, som selv bruker rundt 15.000 kroner totalt i året per barn.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke