buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
FRYKT: José Mourinho og Real Madrid tror de får en vanskelig kamp i Dortmund onsdag. Foto: NTB scanpix / Reuters.
 
Mourinho frykter Dortmund
Real Madrid har elendig statistikk mot tyske lag. Trener José Mourinho gleder seg ikke til bortekampen mot Borussia Dortmund.

Publisert: 24.okt.2012 07:26
Oppdatert: -

- Vi har en historie for problemer når vi spiller på tysk jord. Vi har kun vunnet én gang her. Det er alltid vanskelige kamper mot gode lag, sier Reals portugisiske trener.
Lagene møtes i mesterligaen onsdag kveld. 23 ganger har Real Madrid spilt mot tyske lag på tysk jord. Det har gitt 16 tap og bare én seier, som kom for 12 år siden.
- Vi har tapt her tidligere fordi motstanderne alltid er veldig bra, og ikke på grunn av psykologiske problemer, mener Mourinho.
- Dette er en vanskelig kamp i en vanskelig gruppe. Dette er ikke en gruppe der du kan være videre etter tre kamper. Vi må bare sørge for at vi overvintrer i mesterligaen, sier Mourinho.
Real Madrid leder gruppe D med seks poeng, mens Dortmund på annenplass har fire poeng. Manchester City og Ajax er også med i gruppen. De står med henholdsvis ett og null poeng etter to kamper. (©NTB)
 


 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat