16. jul
RETT BAK PERS: Petter Myhr (t.v.).
Foto: Even Brøndbo Dahl
 
Myhr nære 1.500-persen på Jessheim
Det ble 3.59,68 på Orions Petter Myhr i stevne på Jessheim sent fredag kveld. Det er kun 29 hundredeler bak persen på 1.500 meter.

Publisert: 02.jun.2018 10:03
Oppdatert: 02.jun.2018 10:04

- Det her var artig! utbrøt Petter Myhr (18) etter målgang. Jeg hadde bra med krefter hele veien, og klarte å mobilisere til en bra sluttspurt, fortsetter Petter.

Lørdag skal Myhr igjen i aksjon på friidrettsbanen, og vallsetingen ønsker å senke sin personlige rekord på 8.35,55 (3.000 meter).

- Med bra klaff også der blir det satsing mot junior VM-kravet på 3000 meter hinder, som er på 9.00. Hvis det ikke går veien, så starter oppkjøringa til skisesongen med en gang, fortalte trener og far Nils-Erling.

Romedølen Sigurd Ruud Skjeseth (21), som representerer IK Tjalve, var greit fornøyd med sesongdebuten. Tiden ble 3.51,69, drøye fem sekunder bak personlig rekord og 7.plass.

- Jeg havnet litt bakpå, og løp litt i rykk og napp, noe som tilsier at jeg ikke er i kjempeform. Når jeg er i godt slag pleier jeg å være mer på hugget og finne flyten, forteller den tidligere Orion-løperen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke