20. jul
RETUR: Anders Myrvold er klar for comeback i Vålerenga. Her fra en landskamp i 2009. FOTO: NTB scanpix
 
Myrvold klar for comeback i Vålerenga-drakt
Anders Myrvold (42) har holdt nivået såpass bra at han kommer til å spille for Vålerenga i eliteserien i ishockey den kommende sesongen.

NTB
Publisert: 01.sep.2017 18:04
Oppdatert: 01.sep.2017 18:07

Det bekrefter 42-åringen til TV 2.

– Det er veldig moro å skulle gjøre comeback. Jeg har jo trent mye i mange år nå, og er i god fysisk form. Når gutta gikk på is nå i sommer kjente jeg at det kriblet litt, så jeg spurte Roy (Johansen) om jeg kunne få trene med dem. Uten at det var noe mer tanke bak det. Så har vi tatt det uke for uke, og det å være en del av et lag har jeg nok savnet mer enn jeg trodde, sier Myrvold til kanalen.

Den tidligere NHL-proffen la opp i 2011, men har holdt den fysiske formen ved like og har vist at han heller ikke har glemt ishockeyferdighetene.

Nå er han klar for å ikle seg Vålerenga-drakten igjen, en drakt han spilte med da han blant annet ble Norgesmester i 2006.

– Det er en tilfredsstillelse og en glede å nå være tilbake. Ikke minst er jeg veldig stolt over å kunne ta på meg Vålerenga-drakta igjen, for den har betydd veldig mye for meg. Den har jeg opplevd mye bra, og en del vondt i. Det gir meg jo en stolthet å kunne ta på meg den igjen, når jeg kan sette ting i perspektiv, understreker han.

(©NTB)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke