23. jul
INGENTING Å SMILE FOR: Köln ga trener Solbakken lite å smile for da laget tapte 0-3 mot Hertha Berlin.
 
Nedtur for Solbakken
Hertha Berlin - Köln 3-0 Besøket i Berlin ble en nedtur for Köln og trener Ståle Solbakken.

Publisert: 01.okt.2011 20:39
Oppdatert: -

Tre scoringer i første omgang avgjorde, da Solbakkens Köln dro på besøk til hovedstadlaget Hertha.
Etter 14 minutter rundspilte Änis Ben-Hatira Köln-forsvaret på egenhånd nedover venstrekanten, og prikket ballen perfekt inn til umarkerte Pierre-Michel Lasogga, som fikk en enkel oppgave i å score 1-0-målet.

Ti minutter senere skapte Ben-Hatira trøbbel for Solbakkens forsvar igjen, og la inn til Lasogga, som igjen ble servert en scoring. 2-0, og bedrøvelse på Köln-benken.

Ti minutter før pause måtte Köln-keeper Michael Rensing hente ballen ut av nettmaskene for tredje gang. Raffael mottok en lang ball mellom Köln-stopperne, og klinket ballen i nettet med en lekker helvolley.

Dermed var seieren i realiteten sikret for Hertha Berlin, og etter en usedvanlig kjedelig og hendelsesfattig andreomgang, måtte en skuffet Solbakken innse at de gode resultatene mot Leverkusen og Hoffenheim ble etterfulgt av en tafatt forestilling, og tap.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke