23. jul
FOTO: Tuva Kleven
 
NM-sølv på Carl Emil Kåshagen
Moelven-løperen satte ny personlig rekord på 200 meter lørdag, søndag sikret han NM-sølvet i finalen.

Publisert: 08.feb.2015 13:16
Oppdatert: 08.feb.2015 13:21

Carl Emil Kåshagen fra Moelv slo til med et kjempeløp i forsøksheatet på 200 meter under innendørsmesterskapet i Steinkjer denne helgen. Der satte han ny personlig rekord med tiden 21,48.

Sterke forsøksheat

Det var ekstra hard kamp om finale-plassene i årets mesterskap. Der måtte man løpe raskere enn 21,79 for å kvalifisere seg. Det er så raskt at samtlige av de fem finale-løperne ville tatt medalje i foregående norgesmetserskap på innendørsbaner, ble det meldt fra Steinkjer.

I finalen var ikke tidene jevnt over like gode, men kampen om medaljene var likevel hard. 

sølv-løp

Gull-vinneren fra 400 meter, Karsten Warholm fra Dimna IL, løp på lik tid som Kåshagen i forsøksheatene og var raskest ut fra startblokka på 200 meteren. 

Kåshagen fikk raskt opp farten, men klarte ikke gjøre noe med Dimna-løperen som tok NM-gullet på tiden 21,43. Dermed ble det sølv på Moelven-løperen på tiden 21,71 rett foran Jonas Andre Grønnhaug fra Ranheim IL som tok bronsen på tiden 21,73. 

Jonathan Quarcoo fra FIK Orion vant sitt forsøksheat, men tiden 21,80 var akkurat ikke rask nok til å kvalifiserte seg ikke til finalen på 200 meter. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke