buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
NM-sølv på stafetten til Vang-jenta Berthe Annette Svenkerud
Vang-jenta Berthe Annette Svenkerud (32) toppet NM med stafett-sølv. Se stort bildegalleri!

Publisert: 14.jan.2018 14:27
Oppdatert: 14.jan.2018 16:39

Berthe Annette Svenkerud ble nummer sju på 10 kilometer skøyting fredag. Søndag var hun minst like glad etter at Kvaløysletta Skilag ble nummer to på damestafetten på Gåsbu.

 - Dette var utrolig moro. Sølv på hjemmebane er stort for meg, som er oppvokst rett nede i lia her, sier 32-åringen, og forteller om andreetappen sin:

- Det var ei luke fram til de beste lagene, og jeg gikk ganske tøft ut. Jeg klarte å ta dem igjen, sier Vang-jenta, som var med helt i teten ved veksling.

Det kunne gått galt på slutten av etappen.

- Lillehammers Magni Smedås tråkket på begge stavene mine pluss den ene skia. Heldigvis røk ingen av stavene. Rett etter det trøkket jeg kanskje til litt for mye, og jeg tapte litt over brua. Men jeg er godt fornøyd med etappen min, sier Berthe Annette Svenkerud.

De andre på laget var Merete Myrseth og Silje Theodorsen.

Varden Meråker tok gullet, mens Heming tok bronsen.

Lokale resultater: 28) Vang Skiløperforening 1, 57) Hamar Skiklubb 1, 61) Ottestad, 64) Vang Skiløperforening 2, 72) MjøsSki, 74) Hamar Skiklubb 2, 77) Vang Skiløperforening 3

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat