20. aug
 
Ny borteseier til Dala
  Lørenskog-Brumunddal 2-3

Publisert: 18.sep.2010 18:35
Oppdatert: -
Brumunddals fotballkarer i 2. divisjon fornektet seg ikke på bortebane mot Lørenskog heller. Lørdag banket de Lørenskog 3-2 etter scoringer av Aleksander Melgalvis (1) og Andreas Løseth Johansen (2).
 
Tre ganger var Brumunddal i føringen  mot hjemmesterke Lørenskog, som bare hadde tapt for HamKam hjemme på Rolvsrud før møtet med Brumunddal.
Men Lørenskog ga seg ikke uten solid kamp denne gangen heller. Brumunddal var hele tiden i føringen, men to ganger kom hjemmelaget tilbake.
Første utligning kom etter at Aleksander Melgalvis hadde sendt Dala i tet på en nydelig skudd.  Lørenskogs 1-1-scoring kom på straffespark etter at Kjetil Gerhardsen hadde dyttet en Lørenskog-spiller.
Så startet Andreas "Anna" Løseth Johansen sitt show. Han sendte Dala i tet igjen, men nok en gang kom hjemmelaget tilbake.
Men da den samme Anna gjorde 3-2 to minutter før full tid, scoret han også seiersmålet for borteekspertene, som ikke har tapt på fremmed gras siden de ble slått 1-0 av Lillehammer 30. mai.
Les mer om kampen i mandagens HA.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke