buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
En rørt Terje Skogvold: Terje Skogvold (f.h.) måtte fele en tåre. Videre ser vi curlinglegenden Pål Trulsen, Joakim Skogvold og Gaute Neppstad.
Foto: Pål Jacobsen.
 
Ny flott curlinghall
Hedmarken Curlingklubb kan være stolte over det de har lagt ned i arbeid den siste tiden. Etter 2.500 dugnadstimer var det åpningsfest i den nye hallen i Stange lørdag.

Publisert: 15.okt.2016 15:38
Oppdatert: 15.okt.2016 20:23

Det var kjente og ukjente curlingspillere i den nye curlinghallen. Ordføreren var selvsagt til stedet, og var svært så raus i ordbruken over hva klubben hadde fått til.

Hadde ikke klubben brukt dugnadstimer, hadde hallen blitt langt dyrere enn de fem millionene den har kostet. Terje Skogvold antydet et sted rundt 20 millioner uten en iherdig innsats fra veldig mange.

Primus motor Terje Skogvold har jobbet lenge med denne tanken. 

- Jeg har vært i utallige haller å sett om det er noen muligheter. Til slutt fant jeg denne. Den var perfekt på alle måter. Vi hadde curlingbane der vi bodde. Vi la is og fjernes snø. Unga skulle få spille curling og det fikk de, sier en tydlig stolt Terje Skogvold

Curlinglegenden Pål Trulsen hadde bare godord om hallen. Han synes det var greit å være til stede, for det er ikke ofte det åpnes curlinghaller.

Det var flere store taler som ville hedre Hedmarken Curlingklubb.

Visepresidenten i Det internasjonale curlingforbundet, Bent Ramsfjell, hadde bare ros til både hall og klubb, og alle som har lagt ned mange arbeidstimer for å få dette til.

Også presidenten i Norges Curlingforbund, Morten Søgård, holdt tale og ga Hedmarken Curlingklubb gaver.

Hallen er ikke helt fullbooket ennå, så det er bare å melde seg på for å trene. Curlingsporten er en idrett som alle kan være med på. Er du mellom sju og nitti år, har du ingen unnskyldning for å ikke være med, 

Dette var hall nummer 14 i Norge. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat