21. aug
 
Ny rekord igjen
I 2005 var det 11 deltagere i Hamarløpet. I år ble det ny deltagerrekord med over 500 på startstreken. I strålende solskinn var det bare smil å se.

Publisert: 27.mai.2017 14:59
Oppdatert: 27.mai.2017 15:36

Hamarløpet trakk til seg over 500 løpere og veldig mange tilskuere. Det ble ikke bare satt rekord på deltagersiden, men også løpet ble unnagjort i en rekordfart.

På damesiden knuste Heidi Dietrichson fra Bøler den gamle rekorden. Heidi løp inn til sterke 36,21 minutter.

På herresiden ble det også satt rekord. Ren-Engs Vegard Ølstad vant med tiden 33,26 minutter.

Nå var det nok ikke det å komme først i mål som var viktig for de aller fleste. En mil rundt Mjøsas strender, lokket nok like mye i det fine været. I tillegg gikk all overskudd til et godt formål.

Ups&Down skulle få all overskudd. I Ups&Down er en gruppe med unger som har Down syndrom. De har både musikkgrupper, sanggrupper og idrettsgruppe. Idrettsgruppa Full Rulle er en herlig gjeng som årlig er med på Vi Vil-lekene.  Vi Vil-lekene er et friidrettsstevne for barn med utviklinghemmede. Med ferkse penger inn, så kan årets Vi Vil-leker bli ekstra morsom for utøverne.

I fjor ble overskuddet på hele 30.000 kroner.

Med ny deltagerrekord i år, kan det ble enda mer penger til det gode formålet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke