buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Edvald Boasson Hagen har signert ny avtale med Sky. FOTO: SCANPIX.
 
Ny Sky-kontrakt for Boasson Hagen
Oslo (NTB): Proffsyklisten Edvald Boasson Hagen (24) har skrevet under en ny treårskontrakt med Sky.

Publisert: 21.des.2011 11:15
Oppdatert: -

Det opplyser det britiske laget på sitt nettsted.
Han hadde ett år igjen av sin opprinnelige avtale, men den nye kontrakten binder ham nå til Sky ut 2014-sesongen. Boasson Hagen har syklet for Sky de to siste sesongene.
Nordmannen vant to etapper i Tour de France i år. På den sjette etappen spurtbeseiret han blant andre Thor Hushovd og krysset målstreken først i Liseux.
Etter så å ha tapt en spurt mot Hushovd på den 16. etappen, kom Boasson Hagen sterkt tilbake. Rudsbygdingen vant med 40 sekunder ned til nærmeste konkurrent på den 17. etappen mellom Gap og Pinerolo etter svært imponerende klatring.
Neste år gjenforenes 24-åringen med den britiske verdensmesteren og superspurteren Mark Cavendish i Sky. De to syklet sammen i Team Columbia i årene 2008 og 2009. Likevel uttaler Boasson Hagen at klassikerrittene Milano - San Remo (et ritt Cavendish vant i 2009) og Paris - Roubaix er blant hovedmålene.
- Jeg har hatt to glimrende år i Team Sky og nyter virkelig å være en del av dette laget. Jeg har sterke lagkamerater her, og støtteapparatet er også fantastisk. De har hjulpet meg til å bli mye bedre de to siste sesongene, og jeg håper de kan hjelpe meg til å bli enda bedre i framtiden, sier Boasson Hagen.
- Klassikerne kommer til å bli mine hovedmål de neste sesongene. Jeg vil gjerne vinne ritt som Milano - San Remo eller Paris - Roubaix og kommer til å jobbe hardt for å nå de målene, legger 24-åringen til. (©NTB)


Bildetekst sy9b2f08:
Edvald Boasson Hagen (i midten) har forlenget avtalen med Sky. (Foto: Berit Roald/Scanpix)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat