buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
NÅ STARTER HARDKJØRET: Magnus Nordby tar en siste hvil før hardkjøret starter med talentsamling på Geithus.
 
Nytt hardkjør på friske bein
I en måned måtte Hedmarkens største skøytetalent. Magnus Nordby (17), la rulleskøyter være rulleskøyter.

Publisert: 06.jul.2012 08:26
Oppdatert: -

Nå gleder han seg til to skøytesamlinger på hverandre. Ankelen han pådro seg overtråkk i 15. mai, er så å si leget. I alle fall er plagene til å leve med - også på trening.

Det var under basketballspill på skolen at han landet forkjært. Skaden medførte en uke med fullstendig ro og bruk av krykker som framkomstmiddel. Magnus måtte bare satte seg i godstolen og tok tiden til hjelp.

Gleder seg til samlinger

- Heldigvis fikk jeg hjelp til å få ned hevelsen i ankelen ganske fort. Flere behandlinger hjalp meg på beina igjen relativt raskt. Nå er jeg klar for samlinger igjen, sier Magnus Nordby som i går dro til Geithus for å være med på skøyteforbundets talentsamling. Tirsdag neste uke drar han, sammen med Inga Anne Vasaasen og Martine Ripsrud, til Arendal for å være med på Arendal og Region Innlandets fellessamling.

- Det blir tøft. Samlinger er alltid en utfordring, men jeg gleder meg, både til å få litt fres på treninga og å møte skøytekollegene fra Arendal.

Regiontrener Pål Gravem var av dem som likte Magnus sitt overtråkk særdeles dårlig:

Supermotivert

- Jeg vet det krever sterk motivasjon å komme tilbake til gamle høyder etter et ufrivillig opphold. Magnus gikk i to uker uten å få rørt seg nevneverdig og det skøytespesifikke måtte han legge helt bort. Jeg håper ikke lufta har gått helt ut av ballongen. Det er lett å bli passiv i den situasjonen Magnus havnet i, sier Gravem.

Men noen fare for at motivasjonen svikter hos Ottestad-gutten, er det tydeligvis ikke:

- Det skal bli deilig å komme i gang igjen. Nå når det er sommerferie, er det muligheter til å dytte på litt ekstra med trening. Det skal jeg benytte meg av, sier Magnus, som har tatt steget opp fra aldersbestemte klasser til juniorklassen og på mange måter kan komme i et vakuum som skøyteløper til vinteren.

Vil ha framgang

- Ja, hvis jeg ikke kvalifiserer meg for juniorverdenscup og junior-VM, men jeg har et mål om å klare det. I motsatt fall er det jo alltid et junior-NM. Blir det ikke noe internasjonalt på meg til vinteren, er det et signal om å trene mer og tøffere foran neste sesong, sier Nordby, som skal forbedre følgende rekorder til vinteren: 38,66 (500 m), 1.14,69 (1.000 m), 1.54,41 (1.500 m), 4.03,35 (3.000 m) og 7.03,01 (5.000 m).

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat