buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
POSITIVT: Kristian Græsli ble nummer 23 på sprinten på Lillehammer.
 
Offensiv Græsli etter sprint-opptur
Kristian Græsli slo til med en 23. plass på sprintdistansen under Skandinavisk cup på Lillehammer fredag. Nå føler han formen er på veg oppover, og han er positiv foran resten av helgen.

Publisert: 09.des.2016 20:01
Oppdatert: 09.des.2016 21:59

Hamar Skiklubb-løperen ble nummer 25 i prologen. Han ble nummer fem i sitt kvartfinaleheat, og endte til slutt som nummer 23.

– Dette er et renn som jeg kan si meg fornøyd med. Det er en bedring fra forrige Skandinavisk cup for to helger siden, og jeg synes kroppen responderte bra, og jeg klarte å gå bra teknisk. I heatet var jeg i nærheten, men den siste lille formen mangler litt. Hvis jeg hadde hatt en virkelig god dag, føler jeg at jeg kunne gått videre til en semifinale, forteller Græsli.

Ingen sprint-satsing

Det var en altså positiv opplevelse for 20-åringen.

– Jeg fikk en litt tyngre start på sesongen enn forventet, men jeg føler formen bare blir bedre og bedre. Dette var en positiv opplevelse for meg, og jeg tar med meg dette videre, og ser fram til resten av helgen.

Han tror den tunge starten på sesongen kan skyldes at han var litt ivrig i etterkant av et høydeopphold, ikke ulikt en annen kjent utøver, Petter Northug, som også har slitt litt i starten av sesongen.

Græsli forteller at sprint ikke har vært noen topprioritet for ham.

– Sprint har ikke vært noen stor prioritet for meg, men jeg trener jo selvfølgelig hurtighet. Men det er kanskje skøyting, og skøytedistansene jeg har hatt mest fokus på i innledningen på sesongen.

– Jeg har prøvd å få til en liten formtopp inn mot helgen, og jeg håper det løsner enda litt de to neste dagene. Jeg hadde et høydeopphold i slutten av oktober, der jeg kanskje ble litt ivrig på treningen etter at jeg kom hjem. Det er jo noe som er nytt for meg. Det kan jo være en forklaring på det.

Helgestad nummer 18

Lørdag er det 10 kilometer enkeltstart (skøyting), før det er tremil klassisk fellesstart søndag.

Fredrik Helgestad, Hamar Skiklubb, ble nummer 18 på sprinten blant juniorene fredag. Hamar-gutten gikk inn til en sterk 13. plass i prologen på Lillehammer.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat