buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Blitzregn: Maiken Caspersen Falla og de andre stjernene stilte villig opp på bilder.
 
OL-vinner imponert over GP-sprinten
Etter at snaue 500 barn og ungdom hadde krysset mållinjen var det de store stjernenes tur til å underholde i GP-sprinten.

Publisert: 19.mar.2014 23:35
Oppdatert: -

Etter at nesten 500 unge skiløpere hadde tatt bilder, skrevet autografer og fått premie av skistjernene Ola Vigen Hattestad, Eirik Brandsdal, Maiken Caspersen Falla og Katja Visnar, skulle de ut i løypa for å vise seg fram i sprintstafett.

Stjernespekket sprintstafett

Hattestad og Brandsdal fikk med seg de to beste jentene fra juniorklassen på hvert sitt lag, og Falla og Visnar fikk med seg de to beste guttejuniorene. Lagene til Falla og Visnar fikk luke på første etappe og så seg aldri tilbake. Det ble til slutt en enkel jobb for ankermann på laget til Falla, Øystein Tallhaug Engelstad fra MjøsSki å spasere inn seieren.
- Det ble aldri jevnt egentlig - dessverre, sier Engelstad. Unggutten var selvsagt fornøyd etter stafetten, men skulle helst sett at det var noe jevnere.
- Aller helst skulle jeg gått ut sammen med Ola (Vigen Hattestad) og Eirik (Brandsdal) på siste etappe, slik gikk det ikke, men det var allikevel moro å gå, sier Engelstad som tror han kunne hamlet opp med nummer én og to i årets sprintverdenscup.

Imponert over de unge

Den olympiske gullmedaljevinneren fra Sotsji, Maiken Caspersen Falla var ikke bare imponert over makkeren i sprintstafetten, men også alle andre som deltok.
- Dette er veldig gøy. Det er imponerende at det er så mange barn som deltar, og at de går så fort! Et kjempeflott arrangement.
GP-sprinten var som andre sprinter flest - preget av fart, spenning, og knall og fall. Barn fra åtte år, til juniorer på 19 deltok i årets arrangement som fant sted på Nybygda skistadion.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat