20. jul
nysignering: Ole Johnny Sundt er nå en del av HAs fotballteam.
 
Ole Johnny Sundt er HAs nye fotballblogger
Hver tirsdag kommer vi til å ha Fotballbørsen på trykk i Hamar Arbeiderblad.

0
Publisert: 12.apr.2016 06:17
Oppdatert: 12.apr.2016 18:24

Ole Johnny Sundt skal servere dere nyheter fra lavere ligaer, sette unge talenter på kartet og fortelle historier fra sitt lange fotball-liv i bloggen som heter Hjørnespark.

Ole Johnny Sundt er utdannet lærer, men jobber som oddssetter på Norsk Tipping. Han var en av frontfigurere i Briskebybanden da supportergruppen hadde over 1.000 medlemmer på midten av 2000-tallet. Nå er han trener for over 40 spillere på A-laget til Ridabu – en klubb som lå nede med brukket rygg for ikke mange år siden.

– Vi startet bare som en kompisgjeng i 5. divisjon for noen år siden. Vi hadde ikke eldre lag enn et 14-årslag i klubben på den tiden. Nå har vi to G16-lag og to G19-lag i klubben, og jeg er stolt over det vi har fått til i Ridabu, sier Sundt.

Han beskriver sin kjærlighet til fotball på følgende vis:

– Jeg spilte da jeg var barn, men jeg merket at jeg var bedre til å se på enn til å spille selv, sier han.

Nå håper han at HamKam kan løfte seg igjen.

– Jeg synes det er trist at ikke barn og unge får oppleve det jeg fikk da HamKam var på sitt beste under Ståle. Det var en fantastisk tid, og jeg unner alle å få oppleve det. Vi ser det med Storhamar Hockey nå, men vi trenger noe av det samme på sommeren. Nå er vi langt unna.

Bendik Eriksen, godt kjent, og svært mye lest med sin blogg I Rundvantet, har lagt pucken og skøytene på hylla, og funnet fram fotballen. Han skal i tillegg til Ole Johnny Sundt servere oss Sleivspark på den ukentlige fotballbørsen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
SLIK: Denne fotballbørsen får du nå hver tirsdag i HA.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke