20. jul
NYE MOMENTER: Ståle Solbakken brakte nye innspill i debatten rundt et idrettens ressurssenter i Hamar-regionen.
 
Ønsker velkommen en mini-olympiatopp
Ståle Solbakken var en av flere meritterte foredragsholdere på Input Region Innlandets presentasjonsmøte tirsdag kveld.

Publisert: 12.nov.2013 22:35
Oppdatert: -

FC København-treneren ønsket velkommen en slags miniolympiatopp i Hamar. Ståle Solbakken fortalte selv om sine møter med Olympiatoppen i Oslo og om sine erfaringer derfra. Olympiatoppen var dessuten en viktig faktor den gangen Solbakken tok over HamKam.

Han var, i likhet med de andre foredragsholderne, meget rosende over Tommy Olsens initiativ til å lage et institutt for prestasjonsutvikling og toppidrett i Hamar-regionen.
I tillegg til den solide jobben som allerede er gjort, hadde Solbakken nye innspill å komme med: Omgangen med sosiale medier som ser ut til å få et stadig sterkere grep om unge idrettsutøvere. Solbakken hentet et ferskt eksempel fra sin klubb FC København og mente at denne problematikken var noe som burde med i oppbyggingen av unge idrettsutøvere.
Å bygges holdninger i kulturen rundt sosiale medier også, sa han.
Solbakken pekte også på viktigheten av langsiktig tenkning for å utvikle seg som idrettsutøver og nå sine mål.
- Med de lønningene som utøvere i 20-årsalderen fristes av i fotball, som jeg kjenner best til, er det fort gjort at utøveren tenker mer på kroner, sterkt presset av bakmenn, enn på sin egen utvikling som idrettsutøver, sa Solbakken som med dette ga initiativgruppa enda mer å tenke på i fullbyrdelsen av et ressurssenter for idrett i Hamar.
 
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke