17. jul
Fortjent tap: Simon Ehlton og Hamar IL tapte fortjent mot Ullevål.
Foto: Pål Jacobsen
 
Opptrer ikke som et lag
Ingen ting fungerte for Hamars bandygutter. Så lenge spillerne opptrer slik dem gjorde, kan ikke laget vinne i eliteserien.

Publisert: 13.des.2017 22:43
Oppdatert: 13.des.2017 22:45

Hamar IL - Ullevål 1-8

Dette var kampen HIL burde og kunne vinne. Så ble det en helsvart kveld. Det var ikke en eneste utespiller som var i nærheten av noe som helst. Kun keeper Dante Lindberg var positiv. Han fikk ikke noe hjelp av eget forsvar. Hadde Lindberg vært like svak som resten av laget, hadde HIL tapte med det dobbelte.

Spillende trener Kjell Olav Emilsen var svært frustrert over lagets spill, eller mange av eget spill.

 - For å si det på en pen måte, så er vi rådville om dagen. Ingenting fungerer. Vi er frustrerte, sinte og legger ned alt for lite i arbeidet. Det er enkeltspillere som må gå en runde med seg sjøl. Det er rett og slett flaut det vi leverer, sier en meget skuffet Emilsen.

Ullevål hadde før kampen tapt alle sine kamper og lå under streken. Allikevel var Ullevål et hav foran sine motstandere i både kvalitet og ikke minst innsats.

Hjemmelaget må forstå at innsatsen må ligge i bunn om dem skal oppnå noe sammen. Det var det ikke mange som skjønte denne kvelden.

Nå venter kamper både på søndag og førstkommende onsdag. Før den tid må hele laget gjøre noe med innsatsen som må være tilstede. Det kan ikke være morsomt å tape på grunn av slett innsats. Hadde HIL hatt innsatsen, så hadde dette blitt en jevn kamp, for Ullevål var heller ikke gode.

Det sier det aller meste om HIL i denne kampen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke