18. aug
 
Optimal oppkjøring
Mange klubber brukte helgens Storhamar-turnering som oppkjøring til ukas seriestart. Lagene er tydeligvis godt forberedt til sesongen. Vi fikk se mange gode kamper og knalltøffe dueller.

Publisert: 24.apr.2017 07:09
Oppdatert: 24.apr.2017 09:28

For 11. gang var det fotballcup før seriestart for klassene G13, J 13 og G14 på Storhamars flotte anlegg.

36 lag med ulike ambisjoner før det braker løs med seriefotball kommende uke.

Oppstart

Brumunddals Oliver Sætre var en av mange som storkoste seg med en helg med bare fotball.

– Vi bruker turneringen som oppstarten på fotballsesongen. Sjøl om vi har spilt flere treningskamper blir det liksom litt mer alvor med en slik turnering, sier Oliver Sætre etter seieren i kvartfinalen mot Fu/Vo i klassen G13.

Brumunddal vant 1–0 og målet var omdiskutert, noe Brumunddal ikke brydde seg mye om.

Vi fikk se mange gode og jevne kamper. Semifinalekampen mellom Ridabu og Storhamar i klassen G14 var både god og ikke minst spennende. En kamp Ridabu vant 1–0. Begge lagene produserte flere store sjanser, men det var kun et selvmål av Storhamar som gjorde at Ridabu kom helt til finalen. I finalen ble det tap 2–3 mot Bekkelaget.

Gode jenter

I klassen J13 fikk vi også se mye god fotball. Kampen mellom Storhamar og Lillehammer ble så jevn som en kunne håpe på. Lillehammer vant knepent 2–1.

Storhamar har mange gode og spennende jenter, noe som kom tydelig fram i denne kvartfinalen.

Brumunddal J13 var gode og kom helt til finalen. Der ble det riktignok tap mot Gjøvik-Lyn. Det var tett og spennende helt til siste slutt, for Gjøvik Lyn vant 3–1 etter straffespark.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke