buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Ottestad mistet seieren i andre omgang
Ottestad gjorde en solid førsteomgang på hjemmegresset på Ottestad-bana lørdag, og gikk i garderoben med 2-1. Men i andre omgang var Sverresborg det eneste laget som scoret, og dermed endte det med uavgjort 2-2. Trener Leif Nordli var skuffet over resultatet.

Publisert: 14.mai.2016 19:21
Oppdatert: 14.mai.2016 19:23

Ottestad gikk inn mot kampen mot serietoer Sverresborg med 4-3 seier over HamKam 2 i bagasjen, og håpet å kopiere den gode prestasjonen. Det endte med 2-2 og uavgjort. Leif Nordli var ikke veldig fornøyd med resultatet etter kampen. 

- Jeg er skuffet. Vi leder 2-0, og de to målene vi slipper inn er veldig enkle, og vi blir straffet for våre egne feil. I tillegg skaper vi nok sjanser til å kunne ta seieren, men det hjelper ikke når vi ikke klarer å gjøre det skikkelig bakover. 

Nordli forteller også at det blir bare nesten på hjemmebane. 

- Vi står på, og innsatsen vår er god. Det er surt at det blir bare nesten på hjemmebane. Vi har tre uavgjorte hjemme, og vi har egentlig god kontroll i dag.

Ottestad startet bra

Kampen startet litt avventende med stillingskrig, der ingen klarte å ta tak i kula på den humpete Ottestadbana. Hjemmelaget hang godt med, og tok ledelsen etter 35 minutter, da et langt utspark fra keeper Vebjørn Strandli ble fanget opp av Simen Haugen, som sendte ballen videre til Lars Palfi, som sendte Jonathan Teigland på blankt mål, og Teigland gjorde ingen feil, og 1-0 til gultrøyene. 

Ikke lenge etter doblet Sivert Dybvad ledelsen for Ottestad. En god Lars Palfi førte ballen helt til dødlinja, før han fikk ballen inn foran mål, der Dybvad pirket den over målstreken. Uheldigvis for hjemmelaget klarte Sverresborg å utligne på overtid i første omgang, etter at forsvaret ikke fikke klarert skikkelig.

Andreomgangen ble preget av mye vind, og spillet gikk mye frem og tilbake, med sjanser til begge lag. Etter 73 minutter fikk Sverresborg utlignet, etter at forsvaret igjen ble tatt på senga. Et innkast gikk inn bak forsvaret, før ballen ble pirket i mål. Etter dette hadde Simen Haugen en stor sjanse til å avgjøre kampen, men forsøket gikk over. Kampen ebbet da ut med 2-2.

Best på Ottestad denne lørdagen var Lars Alfseth Palfi, som med sin fart og teknikk gjorde det vanskelig for Sverresborg-forsvarerne. To målgivende pasninger fikk også Palfi med seg.

- Kan ta mange poeng utover

Nordli tror laget hans kan ta mange poeng fremover.

- Vi har fortsatt en del skader, men laget er på veg mot en god form. Vi blir bare bedre og bedre, og disse unggutta får også mer erfaring utover sesongen, som gjør dem enda bedre. Hvis vi får fortsette med få skader, kommer vi til å ta mange poeng utover sesongen, avslutter Nordli. 

Ottestad sitt lag:Vebjørn Strandlie - Kristian Aasen, Jonas Kojedal Bye, Espen Smebakk Myhre, Håkon Schriwer, Kristoffer Finstad Vold (Adrian Øsberg fra 80.), Sivert Sæbø Dybvad, Marcus de Flon, Jonatan Teigland, Lars Morseth Palfi - Simen Haugen (Marius Ingebretsen fra 85).

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat