17. jul
Mål: Lars Palfi (t.h.) scoret etter bare to minutter.Foto: Pål Jacobsen
 
Ottestad sløste vekk en storseier
Ottestad hadde full kontroll over Sander, og kunne ha scoret rundt ti mål. Tre poeng her gjør at Ottestad er med og slåss i toppen av tabellen.

Publisert: 02.jun.2017 06:25
Oppdatert: 02.jun.2017 06:31

Ottestad–Sander 2–0.

Etter bare to minutter scoret Ottestad. Mattis Nerheim legger en fin ball foran mål og Lars Palfi gjør ingen feil i skuddøyeblikket. Et fint mål av måltyven.

Etter drøye halvtimen gjør Mattis Nerheim alt riktig og sender Ottestad opp i ledelsen 2–0.

Ottestad, som var gode gjennom hele kampen, burde ha scoret langt flere. Bare Lars Palfi burde ha scoret både tre og fire mål til.

Ottestad sliter med sykdom og skader i laget, men det svekket ikke laget i denne kampen. Totalt overlegne i samtlige 90 minutter gjør at Ottestad har los på topplagene i avdelingen.

Midtbanespiller Erik Hulleberg var kampens store spiller. Han jobbet og slet i hele kampen og gjorde knapt en feil. Trener Simen Arnesen satte seg selv inn etter 66 minutter.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke