18. aug
Scoret: Jonatan Teigland
 
Ottestad tapte etter dårlig førsteomgang
(Ottestad-Faaberg 2-3) Ottestad lå under med tre mål, men en god sluttspurt gjorde at de nesten stjal med seg ett poeng.

Publisert: 06.aug.2016 18:19
Oppdatert: 06.aug.2016 18:18

En dårlig første omgang fra Ottestad gjorde at Faaberg gikk til pause med 0-1. Ottestad hevet seg etter hvilen, men klarte ikke hindre Faaberg å gå opp til 0-3. Jonatan Teigland og Jonas Bolkan Nordli reduserte for Ottestad, og det endte 2-3.

- Det var en veldig svak første omgang. Da var vi veldig dårlige. Det blir dessverre litt for mye unge og urutinerte spillere. Folk jobber hardt og kjemper, men vi får dessverre ikke noe ut av det. Vi får det ikke helt til å fungere, forteller trener Leif Nordli.

Ottestad kunne ha stjelt med seg ett poeng helt på tampen av kampen, men Faabergs keeper reddet mesterlig. Dermed endte det med null poeng for gultrøyene. Håkon Schriwer var Ottestads beste spiller. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke