16. jul
Målscorer: Mattis Nerheim
 
Ottestad til topps etter en fortjent seier mot HamKam 2
HamKam 2 – Ottestad 0–2: Før kampen ledet HamKam 2 med to poeng på Ottestad. Nå er Ottestad det eneste laget i serien som ikke har tapt, og de er alene på toppen av tabellen.

Publisert: 11.jun.2017 22:02
Oppdatert: 11.jun.2017 22:16

Kampen var jevnspilt i de første 45 minuttene, med Ottestad som det laget som var litt bedre. HamKam som har bøttet inn mål så langt, møtte overmakten i et pottetett Ottestad-forsvar.

HamKam har vunnet sine kamper mye på grunn av sitt høye tempo i forhold til de andre lagene. Denne gangen var tempoet totalt borte. Den fortjenesten går til Ottestad. En herlig innstilling til alt, gjorde at Ottestad vant meget fortjent. Robuste Ottestad-spillere tapte nesten ikke en duell.

Ottestad-kaptein Henning Saug Lie gikk foran med et godt eksempel. Rundt 90 kilo med ren muskelmasse ble for mye for spinkle HamKam-spillere. Kapteinen gikk seirende ut av alle dueller. Hans spill smittet over til hele Ottestad.

Dette ble et lokaloppgjør der det smalt i alle dueller. Ikke mye ufint, men tøffe dueller. Dessverre ble det skader på HamKams John Anders Rise og midtbanespiller Erik Hulleberg på Ottestad.

Målscorer for Ottestad ble Mattis Nerheim. Det siste målet ble selvmål, med Nerheim som siste Ottestad-spiller på ballen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke