21. jul
Mål: Mattis Nerheim banker ballen inn fra krittmerket. Foto: Pål Jacobsen
 
Ottestad vant enkelt på lavgir mot Moelven
Selv om Ottestad ikke spilte noen stor kamp, hadde de ikke noen problemer med å slå Moelven.

Publisert: 15.aug.2017 21:38
Oppdatert: 15.aug.2017 21:44

Ottestad–Moelven 3–0

Kampen startet på lavgir og noen turbo ble aldri nødvendig. Ottestad var det lille hakket bedre hele veien, uten at de dominerte kampen.

Utover i oppgjøret, ble forskjellen bare større og større. Ottestad prøvde i lange perioder, men flere spillere hadde rett og slett ikke dagen. Det gikk hele 39 minutter før den første ballen lå bak Andreas Hippe Fagereng i Moelven-målet. Marcus de Flon doblet senere ledelsen etter et nydelig angrep.

Kampens største prestasjon sto innbytter Herman Halvorsen Roseth for. I stor fart skar han inn fra siden og banket ballen knallhardt i nettmaskene. Bedre kan det ikke gjøres.

Det nykomponerte midtstopperparet Jonas Kojedal Bye og Dmytro Yampolskyy så ut som om dem hadde spilt sammen i årevis. Det var ikke lett for Moelven og komme forbi den duoen. Også Marcus de Flon og Ole Marius Hansen spilte godt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke