20. jul
LandslagsKLAR: Tonje Enkerud skal på landslagssamling neste uke. Her ser vi Tonje i kampen mot Stabæk tidligere i år.Foto: Kai Kristiansen
 
Overrasket over landslagsuttaket
Storhamars Tonje Enkerud (22) er tatt ut på rekruttlandslagets samling 16.–19. mars. Jobbe hardt og nyte hele samlingen er det store målet.

Publisert: 10.mar.2017 20:54
Oppdatert: 10.mar.2017 21:03

Mai i 2016 var sist gang Tonje Enkerud var på en landslagssamling. Nå venter kanskje et nytt eventyr. Det er det Tonje håper på nå.

At hun skulle bli tatt ut denne gangen kom litt overraskende på bakspilleren.

– Det var litt overraskende, men desto mer gledelig. Nå håper jeg at jeg kan senke skuldrene og nyte hele samlingen. Det er lett å få litt høye skuldre, når en trener sammen med de beste i landet, sier en svært så fornøyd Tonje Enkerud.

Motiverende

Selv om det har gått litt opp og ned denne sesongen, både for Tonje og Storhamar, håper og tror Tonje på en opptur i sluttspillet.

– Å bli tatt ut på en slik landslagssamling, er svært motiverende. Nå er det å gi alt på samlingen. Jeg håper jeg kan ta med meg noe positivt fra den samlingen og inn i sluttspillet. Først må vi gjøre unna serien, men allikevel ligger det i bakhodet at det nærmer seg sluttspill. Vi trener mye tøffere nå på grunn av det som venter oss i sluttspillet. Det gjelder å være klar, for i et sluttspill kan alt skje, sier bakspilleren.

Trener Arne Senstad er glad på Tonjes vegne.

– Dette er hyggelig og ikke minst fortjent. Tonje på sitt beste, er av den gode sorten. Det er ikke mange i Norge som er bedre enn henne, når hun har bestemt seg. Nå gjelder det å få henne til å få trua på egne ferdigheter, sier trener Arne Senstad.

Må heve seg

Storhamar, som hadde en svært dårlig kamp mot Byåsen, vil revansjere seg i søndagens kamp mot Oppsal på bortebane.

Trener Arne Senstad kjenner laget godt ettersom han har trent Oppsal tidligere.

– Det er selvfølgelig flere nye spillere som har kommet til Oslo-klubben, etter at jeg var der, men jeg tror jeg har rimelig god oversikt. Nå skal ikke vi spille etter motstanderen. Jeg håper jo at Oppsal må spille etter oss. Det blir en knalltøff kamp. Sjøl om Oppsal har hatt en tung sesong så langt, har de igjen noe på gang. Flere spillere som har vært ute, er tilbake i laget. Vi må bare gjøre jobben vår, så tror jeg vi skal reise hjem med poeng, er trener Arne Senstads forhåndsanalyse til HA-sporten.

Storhamar har trent hardt og godt den siste tiden.

Så får kampen søndag gi Storhamar en pekepinn om de har truffet med formen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke