buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Pål Johnsen ble mesterborger av Hammer by
Med rekordmange stemmer fikk Pål "Magic" Johnsen tittelen som mesterborger av Hammer by.

Publisert: 14.jun.2015 14:39
Oppdatert: 15.jun.2015 07:44

- Dette er en pris som jeg setter helt oppe blant de største trofeene, sier Pål Johnsen. Det er mye som tyder på at søndagens vinner er en populær mann, og med rekordmange stemmer var det ingen tvil om hvem som skulle bli årets mesterborger av Hammer by. 

- Jeg syntes at det sier litt om hvor stort hockeymiljøet er her på Hamar, og det er nok mange som setter pris på at jeg har vært såpass lojal i løpet av alle disse årene, sier Storhamars nye assistenttrener. 

I tittelens beskrivelse står det at vinnerne gjør Hamar til et bedre sted å bo, og Pål Johnsen forteller at han ser på utmerkelsen som en stor ære.

- Det er ikke sånn at man går rundt å tenker på hva man bidrar med for byen. Mitt motto er at man alltid skal gjøre sitt beste, og det er akkurat det jeg har forsøkt å gjøre i løpet av årene, sier mesterborger Johnsen. 

Se video fra utdelingen øverst i saken.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat