buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Påtalenemnda vil utestenge ishockeyspilleren Bryhnisveen i fire år
Påtalenemnda i Antidoping Norge innstiller på at Sparta Sarpsborg-spilleren Marcus Bryhnisveen blir utestengt fra konkurranser og organisert trening i fire år.

NTB
Publisert: 05.feb.2019 13:20
Oppdatert: 05.feb.2019 13:20

En eventuell utestengelse gjelder fra tidspunktet for frivillig suspensjon. 24 år gamle Bryhnisveen mister også retten til å inneha valgte og oppnevnte tillitsverv i det samme tidsrommet han eventuelt blir utestengt om påtalebegjæringen blir tatt til følge.

Bryhnisveen testet positivt på den anabole steroidet dehydrochloromethyl-testosteron i en kamp mot Stjernen 21. august. Det aktuelle stoffet er kjemisk framstilt.

Både A- og B-prøven til ishockeyspilleren var positiv.

Fire år er maksimumsstraffen.

– Utøveren har ikke vært i stand til å dokumentere hvordan han har fått stoffet i seg, sier påtalenemndas leder, Katharina Rise, til NTB.

Bryhnisveens advokat Morten Justad Johnsen sier til TV 2 at Bryhnisveen har samarbeidet med Antidoping Norge hele veien.

– Han erkjenner ansvaret for det han har i kroppen, men han vil understreke at han ikke har fått i seg noe ulovlig med vilje. Han vet ikke hvordan han har fått det i kroppen, sier advokaten.

Påtalebegjæringen blir videresendt til domsutvalget i Norges Idrettsforbund, som fatter en endelig dom i saken.

En eventuell dom i domsutvalget kan ankes til Norges Idrettsforbunds appellutvalg.

Bryhnisveen spilte 90 kamper for Stjernen før han kom til Sparta foran inneværende sesong. Der er det foreløpig blitt med fire kamper.

(©NTB)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat