17. jul
NÆRMERE OG NÆRMERE: Magne Dæhli hadde en femteplass fra VM som beste resultatet fra før. Nå er det fjerdeplass som gjelder.
 
Pallen glapp igjen for Magne Dæhli
Magne Dæhli kjempet om medalje på mellomdistansen i VM tirsdag, men endte til slutt på fjerdeplass, 13 sekunder unna medalje.

Publisert: 04.aug.2015 18:59
Oppdatert: 04.aug.2015 20:27

Dermed står løtensokningen fortsatt uten VM-medalje i orientering. Et lite skudd for baugen kanskje, men Magne Dæhli ser ikke mørkt på utsiktene til endelig å klatre opp på pallen senere i mesterskapet. Nå setter han sin lit til langdistansen fredag.

– Det har jo vist seg før at sjansene på langdistansen øker etter et halvpasselig mellomdistanseløp, forklarte Dæhli før mesterskapet.

Han har aldri lagt skjul på at det er langdistansen som er mest populært å vinne.

Dæhli var med i medaljekampen hele veien, men måtte til slutt innse at starten var litt forsvak til å ende på pallen.

Vant gjorde sveitseren Daniel Hubmann. Med tiden 34.23 var han tre små sekunder foran franske Lucas Basset, og ytterligere ti foran svenske Olle Boström.

Dermed var Dæhli kun 13 sekunder unna medalje, mens vinner Hubmann var 26 sekunder foran.

Olav Lundanes var på forhånd regnet som det største norske medaljehåpet. Han endte til slutt på 8.-plass, halvannet minutt bak Hubmann.

Carl Godager Kaas (18.-plass) og Torgeir Nørbech (47.) havnet et stykke bak de beste.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke