22. aug
 
Patrick Thoresen forlater Storhamar
Patrick Thoresen (34) forlater Storhamar og returnerer til KHL.

Publisert: 23.nov.2017 09:58
Oppdatert: 23.nov.2017 11:16

Patrick Thoresen slutter i Storhamar og reiser til Russland for å fortsette sin hockeykarriere.Nå bekrefter Storhamar at 34-åringen skal spille for SKA St. Petersburg ut sesongen, og at Frisk-kampen søndag blir han siste opptreden i gult og blått. 

Leder av sportsutvalget i Storhamar, Sjur Rakstad-Larsen, sier følgende om Thoresens avgang til klubbens hjemmeside: 

- Vi ønsker å takke Patrick for innsatsen i SIL-drakta ved denne anledningen, og «arven etter Patrick» når det kommer til holdninger, trening og hvordan man går foran i et lag, vil garantert leve videre i laget, og hjelpe oss mot suksess videre i sesongen.

Også styreleder Njål Berge ønsker å takke Hamar-gutten for innsatsen.

– Patrick har vært en fantastisk bidragsyter, både på og utenfor isen, og har hjulpet klubben i å bli mer profesjonell på alle områder. Selv om han ikke står på isen når vi skal kjempe oss frem til finaler, så vil han være en sentral bidragsyter. Nå er det opp til oss å vise Patrick at vi kan løfte bøtta uten ham, og så får vi håpe at han snører på seg skøytene for Storhamar i sesongen 18/19. 

Styrket bredden

Thoresen og Storhamar er på is og trener for øyeblikket, men trener Fredrik Söderström sa følgende da han snakket med HA-sporten onsdag kveld:

- Det at vi ikke vet hva som skjer med Patrick, har gjort at vi har måttet tenke annerledes, for det går ikke an å erstatte ham med én spiller. Vi må heller styrke stallen med så gode spillere vi klarer, sier han.

For Storhamar har hentet inn Phil Marinaccio og Josh Nicholls i løpet av de siste ukene, mens Mikael Dokken står høyt på ønskelisten. 

Saken oppdateres.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke