20. jul
AVGJORDE: Marcus Pedersen.
 
Pedersen reddet Strømsgodset i Sandefjord

Publisert: 22.okt.2017 20:42
Oppdatert: 22.okt.2017 21:03

Det var ikke mye som varmet hjemmepublikumet i Sandefjord søndag kveld. I tungt regnvær og ikke altfor mange grader i luften kom riktignok Sandefjord best i gang, men lyktes ikke til slutt.

Mål ble det etter halvtimen. Det kom til gjestene fra Drammen. Eirik Ulland Andersen dunket ballen i mål fra kanten. Scoringen kom etter at Strømsgodset hadde kommet mer med i spillet.

Sandefjord var flere ganger nær en utligning i første omgang, men måtte vente til etter pause før de fikk uttelling.

Annen omgang var ikke mer enn minuttet gammel før Flamur Kastrati gjorde som han har gjort mange ganger før denne sesongen. Joackim Olsen Solberg sendte av gårde et skudd som Godset-keeper Espen Bugge Pettersen måtte gi retur på. Returen tok Kastrati seg av, og lagene var like langt.

Sandefjord fortsatte å skape sjanser, men igjen var det Strømsgodset som gikk opp i ledelsen.

Et glitrende innlegg fra Lars Vilsvik traff Marcus Pedersen som stanget ballen via keeper, stanga og i mål. Da gjensto det i underkant av halvtimen av kampen, og Sandefjord kom aldri tilbake.

Aalesund – Kristiansund 1-1, Viking – Vålerenga 1-7, Molde – Haugesund 1-0, Sogndal – Strømsgodset 3-3, Stabæk – Tromsø 1–3.

(©NTB)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke