24. jun
IVRIG: Peter Sørensen klarte ikke å sitte på benken da han så HamKam mot Mjøndalen. Han tok likegodt kommandoen.
FOTO: ARVE HOVELSTUEN BLYSTAD.
 
Peter Sørensen på sin første trening
Peter Sørensen har sin første trening med HamKam i ettermiddag.

Publisert: 19.mai.2014 11:17
Oppdatert: 19.mai.2014 11:19

Han skulle egentlig bare sitte på benken og observere i den første kampen mellom HamKam og Mjøndalen etter at han ble ansatt som trener før helga.

Det ble ikke noe av.

Peter Sørensen tok like godt kommandoen på Briskeby. Han storkoste seg i 40 minutter. Så scoret gjestene to mål og ødela danskens første dag på jobben.

– Jeg blir så lett engasjert, svarte Peter Sørensen på spørsmål fra HA-sporten da vi spurte om hvorfor han ikke satt tilbakelent på benken og observerte oppgjøret mellom HamKam og serieleder Mjøndalen.

Første trening

Klokka 14.30 i ettermiddag stiller Peter Sørensen på sin første trening med HamKam. Hva som da skjer blir spennende å se – både for spillerne, ledelsen i klubben og HamKam-fans.

h-a.no er til stede på treningen og følger Peter Sørensen tett. Etter treningen kan du se hva han mener om spillerne og mulighetene til å knipe poeng når HamKam møter Hønefoss tirsdag kveld.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke