21. jul
BLIR?: Lukas Podolski, stjernespissen til Ståle Solbakken, kommer ikke til å gå til en tysk klubb - hva han skal skifte klubb... FOTO: SCANPIX.
 
Podolski avviser tysk klubbskifte
Köln (NTB-AFP): Lukas Podolski ser ikke for seg at han forlater Köln til fordel for en annen klubb i Bundesligaen.

Publisert: 14.des.2011 13:18
Oppdatert: -

Angriperen er en ettertraktet mann etter 14 scoringer så langt i sesongen. Hans 10. i serien kom mot Mainz tirsdag. Podolski har kontrakt med Köln ut 2013-sesongen.
- Jeg finner det usannsynlig at jeg spiller for en annen Bundesligaklubb enn Köln. Hvis jeg skulle forlate Köln, appellerer det mer å spille for en utenlandsk klubb, sier Podolski, som senest lørdag fikk vite at Schalke ivrer etter å skrive kontrakt med ham.
- Når jeg vurderer tilbud fra en klubb, er jeg opptatt av om de spiller internasjonalt og i mesterligaen, sier Podolski.
Köln ligger på 10.-plass i Bundesligaen, sju plasser bak Schalke. Köln har signalisert at de gjerne skriver ny kontrakt med Podolski.
Det ville i så fall ha gledet klubbens norske trener, Ståle Solbakken.
Men Podolski vil ikke love noe som helst.
- Det er visst noen der ute som bare klarer å tenke på meg som en Köln-spiller. (©NTB)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke