buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
DRAMA: Martine Ripsrud kunne ha fått en pallplass i verdenscupen på CV`n fredag. Slik ble det ikke. (Foto: Terje Midttun)
 
Dramatikk for Ripsrud og Norge
Stange-jenta Martine Ripsrud og lagvenninne Hege Bøkko og Ida Njåtun måtte gi seg etter bare ti meter under lagsprinten i verdenscupen i Heerenveen fredag kveld.

Publisert: 11.des.2015 19:49
Oppdatert: 11.des.2015 19:51

De norske jentene gikk for en mulig pallplass i verdenscupen under lagsprinten. Slik ble det imidlertid ikke.

Jentene hadde gått i snaut ti meter da Hege Bøkko faller. Dermed var lagsprinten ødelagt, nesten før den hadde begynt for Martine Ripsrud & co.

- Det som skjer her er helt krise. De norske jentene kunne ha vært med å kjempet om en pallplass, den første denne sesongen. Det var en kjempemulighet som glapp der, sier NRKs ekspertkommentator Even Wetten om fallet til Bøkko.

Før konkurransen hadde NRKs kommentatorer Wetten og Carl Andreas Wold store forventninger til det norske laget, hvor Ripsrud var med.

- Det er et perfekt lag med tanke på at (Martine) Ripsrud er spesialist på 500 meter, (Hege) Bøkko går lett på 1000 meter og (Ida) Njåtun er spesialist på 1500 meter, konkluderte de to.

Fallet ble ikke noe mindre surt da konkurransen var over. Flere av lagene skuffet, Kina ble disket og det ble kun delt ut en 1. og 2. plass.

Stange-jenta gikk forøvrig 500 meter i B-gruppa tidligere fredag. Da gikk Ripsrud på tiden 40,2.  

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat