23. jul
 
Røa trukket to poeng
Oslo (NTB): Røa er trukket to poeng av klubblisensnemnda i Norges Fotballforbund (NFF) fordi toppklubben i kvinnenes eliteserie ikke har oppfylt kravet om positiv egenkapital.

Publisert: 05.okt.2012 14:32
Oppdatert: -
Det ble klart fredag, dagen etter at Røa tok seg komfortabelt videre i mesterligaen.
Oslo-klubben leverte ikke inn en fullstendig regnskapsrapportering til riktig tid. Da klubblisensnemnda til slutt fikk behandlet Røas regnskap i et møte 1. oktober ble det klart at klubben ikke har oppfylt kravet om positiv egenskap per 30. juni 2012. Røa var under en handlingsplan for å oppnå nettopp dette.
- Det er alltid leit når klubber må trekkes i poeng, samtidig er klubblisensen et viktig virkemiddel for å skape en bærekraftig utvikling i toppfotballen. Vi håper Røa, i likhet med øvrige klubber som har blitt trukket i poeng, klarer å oppfylle de økonomiske kravene igjen så raskt som mulig. I dette arbeidet vil selvsagt NFF bistå om det er ønskelig, sier leder av konkurranseavdelingen i NFF, Nils Fisketjønn, til fotball.no.
Poengtrekket gjør at Røa er fire poeng bak serieleder LSK Kvinner med fem kamper igjen å spille.
Røa har mulighet til å anke avgjørelsen. (©NTB)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke