20. jul
Ruben Alegre
 
Ruben Alegre mener de er gode nok til å vinne alle kampene
HamKams spanske midtstopper spilte en strålende debut i 5-1-seieren borte mot Asker. Dagen etter serieåpningen var han imponert over Kammas 2. omgang.

Publisert: 18.apr.2017 17:40
Oppdatert: 18.apr.2017 18:02

For etter å ha ligget under 1-0 ved pause, slo HamKam knallhardt tilbake og utklasset Asker.

- Jeg er veldig lykkelig. Ikke bare for scoringen, men for seieren. Etter at vi lå under ved pause, så var det deilig å slå tilbake på en slik måte, forteller Alegre.

Les kommentaren: Oppstandelsen i 2. omgang

I tospann med Francois Yabré var han solid bakerst hos grønnbuksene, og han synes det var ekstra gøy å score i debuten.

- Det var veldig gøy å score i debuten min, men det viktigste er at vi klarte å snu kampen og få tre poeng i den første kampen. Det er viktig for alle sammen, sier han.

Les spillerbørsen her.

Alegre forteller om god stemning i laget etter serieåpningen.

- Den er fantastisk, slik som i oppkjøringen. I første omgang var vi ikke gode, vi hadde kanskje for høye skuldre. Vi fikk inn litt trygghet i laget ved pause, og da kunne alle se hva vi er kapable til, forteller Alegre, som er sikker på at de kan spille enda bedre enn det de viste i 2. omgang mot Asker.

- Jeg synes andreomgangen var utrolig god. Fortsetter vi å spille som i den andre omgangen, så tror jeg vi vinner nesten alle kampene. Da blir vi veldig vanskelige å slå, smiler den spanske midtstopperen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke