20. jul
TRE UKER: Christer Rudi er ute i tre uker med skulderskade. FOTO: Stian Bakkom
 
Rudi og Ritz ute i flere uker
Lillehammer Ishockeyklubb slikker sårene etter ydmykelsen hjemme for Storhamar. Nå må de også klare seg uten Christer Rudi og Nicolas Ritz i ukene som kommer.

Publisert: 17.sep.2015 16:50
Oppdatert: 17.sep.2015 17:09

Sesongåpningen har vært alt annet en positiv for Lillehammer Ishockeyklubb. Tap for Manglerud Star, og brutale 1-10 hjemme for Storhamar på tirsdag, er fasiten. 

Rift i leddkapselen

Og mer motgang skulle komme. Christer Rudi - som måtte forlate isen i den 2.perioden etter en takling mot vantet fra Lars Løkken Østli- må belage seg på tre uker på skadelisten. Han har pådratt seg et rift i en leddkapsel i skulderen. Det bekrefter Rudi selv til L.I.K.s egen TV-kanal.

- Jeg har har fått en rift i leddkapselen i AC-leddet. Det kjennes ut som skulderen går ut av ledd noen ganger. Jeg prøvde ett bytt etter smellen, men det fungerte rett og slett ikke, sier Rudi. 

Ritz ute i fem uker

L.I.K. må også klare seg uten den franske centeren Nicolas Ritz. Han pådro seg et brudd i foten etter å ha blokkert et skudd - også det mot Storhamar. Han er ute i ca. fem uker. I tillegg har Joachim Fridtjof Jensen igjen èn kamp av sin karantene. Dermed er tre viktige spillere uaktuelle til kampen mot Stjernen på søndag. 

Den tidligere L.I.K.-kapteinen og nå medlem av sportsutvalget i klubben, Stefan Sjödin, sier at andre nå må ta ansvar. 

- Alle fravær byr på problemer for oss. Vi trenger de spillerne vi har, men nå må noen andre stå frem og ta en større rolle mot Stjernen på søndag, sier Sjödin til L.I.K.s TV.kanal. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke